Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina istilah Pasal L. 1233-3 tina Kodeu Buruh, pamiceunan kusabab alesan ékonomi mangrupikeun PHK anu dilakukeun ku dunungan pikeun hiji atanapi sababaraha alesan anu henteu alamiah ku jalma padamel anu dihasilkeun tina pambusakan atanapi transformasi padamelan atanapi modifikasi, ditolak ku padamel, tina unsur penting tina kontrak padamelan, nuturkeun khususna: kasusah ékonomi, parobihan téknologi, gencatan kagiatan perusahaan, réorganisasi tina usaha diperyogikeun pikeun ngajaga daya saing na. Dina hipotésis anu dimungkinkeun, netepkeun hukum kasus yén réorganisasi perusahaan anu diperyogikeun pikeun ngajaga daya saingna ngan ukur tiasa diseratkeun sacara valid nalika aya ancaman anu nandingan daya saing perusahaan sareng éta memang ancaman ieu. anu menerkeun réorganisasi anu nyababkeun hapusanna, modifikasi atanapi transformasi tulisan (Soc. 31 Méi 2006, n ° 04-47.376 P, RDT 2006. 102, obs. P. Waquet; 15 Januari 2014, n ° 12-23.869 , Dalloz fiqih).

Maka, perhatian pikeun organisasi anu langkung saé henteu ngabébaskeun dunungan tina kawajibanna pikeun ngabentuk "ancaman" sapertos kitu (Soc 22 Sep 2010, n ° 09-65.052, fiqih Dalloz).

Nanging, upami hakim kedah mastikeun pikeun ngusir ékonomi naon waé kanyataanana sareng kaseriusan alesan anu dipénta, éta sanés milik anjeunna

maca  3 strategi pikeun ngajual online