Nyitak Friendly, PDF & Email

Email profésional anu suksés: kumaha rupana?

Le pos ngajamin langkung gancang dina pangiriman pesen. Tapi kami henteu nyerat email profésional nalika kami nyarios, langkung-langkung dina cara anu sami sareng kami nyerat surat atanapi surat. Aya sedeng senang nu kudu ditéang. Tilu kritéria dianggo pikeun ngaidentipikasi email profésional anu suksés. Anu terakhir kedah sopan, singket sareng ngayakinkeun. Kami ngan ukur resep kana kode kahadean sakumaha anu cocog pikeun email bisnis.

Email anu sopan: Naon éta?

Pikeun suksés, email profésional kedah sopan, nyaéta, email kalayan banding di awal sareng rumus anu sopan di tungtung. Unggal rumus kedah dipilih dumasar kana identitas atanapi status jalma anu dituju. Kituna gumantung kana link atawa darajat pangaweruh aya antara ngirim jeung panarima.

Sakumaha anjeun terang, aya tulisan kode dina usaha naon waé. Rumus sopan bakal didukung dugi ka jarak hirarki anu misahkeun koresponden.

Rumus nelepon dina email profésional

Aya sababaraha pilihan panggero dina email profésional:

  • halo

Pamakéanna kadang dikritik. Tapi rumus ieu kadang dipaké nalika alamat jalma urang kenal, tapi jeung saha urang teu ngajalin beungkeut cukup kuat.

  • Bonjour à tous

Rumus sopan ieu dipaké, dina dua kaayaan. Anu kahiji nyaéta yén suratna ditujukeun ka sababaraha panampi dina waktos anu sami. Anu kadua nyaéta yén éta mangrupikeun email inpormasi.

  • Hello dituturkeun ku ngaran hareup
maca  Citakan hurup pikeun nampi atanapi nolak kasaimbangan tina akun naon waé

Rumus panggero ieu dipaké nalika panarima boh kolega atawa jalma dipikawanoh.

  • Ngaran hareup panarima

Dina hal ieu, éta mangrupikeun individu anu anjeun kenal sacara pribadi sareng anu anjeun sering berinteraksi.

  • sono atawa Tuan

Ieu hubungan formal, nalika panarima teu nembongkeun identitas maranéhanana ka anjeun.

  • Dear

Bentuk banding ieu pakait sareng kaayaan dimana anjeun henteu terang naha panarima anjeun lalaki atanapi awéwé.

  • Bapak Diréktur / Bapak Profesor…

Rumus sopan ieu dipaké nalika lawan tutur boga judul nu tangtu.

Babasan sopan dina tungtung email profésional

Sapertos dina kasus sateuacana, aya seueur rumus anu sopan pikeun ngarengsekeun email profésional, bari tumut kana profil panampi. Urang tiasa nyebatkeun diantara ieu:

  • Pondok
  • Bien à vous
  • Babaturan
  • Salam tulus
  • Salam Cordiales
  • Salam hormat
  • Salam hormat

Janten kumaha waé, budi ogé terang kumaha maca deui. Anjeun panginten henteu terang, tapi pikeun seuseueurna jalma di dunya profésional, email anu pinuh ku kasalahan mangrupikeun tanda kurangna tinimbangan pikeun panarima. Saloba-lobana, anjeun kudu proofread sorangan pikeun mastikeun yén aturan gramatikal jeung sintaksis dimangfaatkeun.

titik penting séjén, singketan. Éta kedah dilarang tina email profésional anjeun, sanaos éta mangrupikeun email anu ditukeurkeun antara kolega.