Nyitak Friendly, PDF & Email

Speaker sareng strategi bisnis Meridith Elliott Powell ogé panulis anu meunang pangajén. Anjeunna nawiskeun kursus ieu pikeun ngabantosan pamimpin sareng pamimpin bisnis ngawasaan intricacies pangaweruh bisnis sareng nerapkeun strategi beton gancang. Di antara tip, trik sareng peran praktis, anjeun bakal ningali kumaha kaahlian interpersonal, ditambah ku pangaweruh, mangaruhan para nasabah, karyawan sareng hasil perusahaan. Anjeun bakal ngabahas téknik pikeun narik langkung seueur palanggan, nahan bakat luhur, sareng ngatasi halangan-halangan ékonomi modern.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 30/06/2022

Nuluykeun maca artikel dina situs aslina →

maca  Top Manager: Ngatur sareng ngatur rapat