Nyitak Friendly, PDF & Email

Tujuan tina kursus ieu nyaéta pikeun nampilkeun studi arsitéktur dina sagala rupa-rupa mata pelajaran anu diajarkeun, ogé perdagangan arsitéktur dina sababaraha aspekna.

Cita-citana nyaéta ngabantosan murid SMA langkung seueur diajar ngeunaan widang ieu supados kalibet dina éta kalayan kanyaho pinuh ku kanyataan. Éta bakal masihan konci pikeun mahasiswa arsitéktur pikeun ngarumuskeun proyék profésionalna. Kursus ieu mangrupikeun bagian tina sakumpulan MOOC orientasi, anu disebut ProjetSUP.

Eusi anu dipidangkeun dina kursus ieu dihasilkeun ku tim ajar ti paguron luhur gawé bareng Onisep. Janten anjeun tiasa yakin yén eusina tiasa dipercaya, diciptakeun ku para ahli di lapangan.

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Anjeun tiasa tuang di workstation anjeun