Nyitak Friendly, PDF & Email

 


Naekeun pangabisa learning anjeun sarta memori kalayan betah!

Ieu sanes hitungan kecerdasan atanapi sual a.

Anjeun balik kaluar ti impasse gawé teuas tetep sababaraha kalimat jeung poho dina jam.

Urang sadaya nyanghareupan unggal dintenna pikeun merlukeun memorization. uteuk urang geus terus dipénta, jadi kumaha teu jadi overwhelmed?

A presentasi pikeun neuleuman, konferensi pikeun nyebut titik jeung alesan dina wawancara proyek Anjeun salajengna anjeun moal rék mopohokeun?

Anjeun bakal ningali 2min yen, Anjeun bisa ngalikeun Anjeun pangabisa diajar kalawan hiji metodeu gampang pikeun diimplementasikeun.

Dina video ieu anjeun bakal manggihan solusi na tips anu bakal ngabantu pikeun neuleuman leuwih gancang tur apal hadé saban poé ... jeung sagala rupa nu di ngan 5 titik:

1) Méré hartos: ngarti kana naon anu urang pelajari, ngabédakeun antara masalah sareng tujuanna. Éta mangrupikeun dasar diajar anu mimiti anu ngamungkinkeun anjeun émut sareng teu pernah hilap.

2) Nyetél tonggak tonggong: "gancang sareng saé" sanés tungtung na nyalira, step by step!

3) Babagi: tahap penting dina diajar!

4) Ritualize: nya éta ku malikan deui urang diajar.

5) Senang-seneng: mendakan kasenangan dina diajar ngamungkinkeun anjeun langkung ngartos éta sareng janten langkung éfisién.

Rengse colander sareng ucapkeun halo kana élmu anjeun.


maca  Pananjung kasaimbangan antara kahirupan pribadi tur profésional