Nyitak Friendly, PDF & Email

 

 


Sieun naon séjén 

Sieun teuteup batur, kasieunan anu sering datang deui. Urang sadayana parantos hirup dina kaayaan anu rumit! Naha anjeun hoyong ngaléngkah dina kahirupan anjeun? Atanapi anjeun nganyatakeun diri di tempat umum? Atanapi ngan saukur naroskeun patarosan? Naha éta tindakan leutik atanapi ageung, sieun ieu tiasa teras-terasan ngahambat anjeun sareng henteu pernah ngantepkeun anjeun ...

Hiji masalah ogé tepa sarta dipikawanoh di sakuliah dunya. Bisa boga épék ngarugikeun nu nyegah anjeun ti pindah ka hareup, eta kadang bisa freeze maneh: naon Rahasia pikeun merangan eta? Naon perlu nempatkeun di tempat nungkulan eta sarta neruskeun jadi diri?

Kalawan video ieu 2 menit, anjeun bakal ngartos naha, tungtungna, bisa jadi gampang pikeun nungkulan sarta pindah ka hareup. Sieun nya sering a kreasi pamikiran urang, ilusi, jadi do sieun anjeun tina naon jalma séjén disillusioned.

Basajan jeung gampang pikeun nerapkeun palajaran lamun janten sadar. kituna ngadopsi prosedur ieu sareng muka konci sieun anjeun. Ngawenangkeun diri kasempetan janten diri hening sarta otentik!

Dina video ieu anjeun bakal manggihan solusi na tips anu bakal ngabantu ka nolak sieun naon jalma sejen tur anjeun bakal mempermudah kahirupan sapopoé ... jeung sagala rupa nu di ngan 5 titik:

1) asumsi : Ulah runtah waktu pamikiran ngeunaan tempat fellowmen Anjeun.

2) Theunanimouslyé : "Ku hoyong nyenangkeun teuing dulur, anjeun tungtungna pikaresepeun saha waé" anjeun kedah milih!

maca  Diajar gancang jeung Leuwih alus Anjeun-Inget-Kaluar Ti Impasse Du Travail galak

3) The bujal-gazing Lamun dunya revolved sabudeureun anjeun, urang bakal nyaho ...

4) Relativization : Pangajaran relativize ka stress kirang diri urang sorangan.

5) ditampa : Tampa watesan sarta pindah ka hareup kana jalan sorangan.

bantuan berharga anu bakal nulungan urang di kahirupan sapopoé Anjeun. Kaula teu sieun jeung anjeun?