Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Anjeun tiasa méakkeun taun ngirim pesen ku pos tanpa kedah nganggo "CCI". Nanging, upami emailna dianggo dina setting profésional, terang kana jasa sareng panggunaanna mangrupikeun sarat. Hal ieu ngamungkinkeun ngagunakeun eta bijaksana. Ku kituna, lamun pangirim jeung panarima bagian dina lulugu gampang kaharti. "CC" nu hartina carbon copy jeung "CCI" nu hartina invisible carbon copy, kurang kitu. Leuwih ti éta, paling pamaké teu nyaho naon evokes akronim ieu.

Naon anu dimaksud salinan karbon buta?

Salinan karbon tiasa ditingali salaku penghargaan kana salinan karbon anu leres anu aya sateuacan diciptakeun mesin fotokopi sareng anu ngamungkinkeun pikeun nyimpen réplika dokumen. Éta sapertos lambaran ganda anu disimpen di handapeun lambaran utama sareng nyandak sadayana anu anjeun tulis nalika anjeun angkat. Hal ieu dipaké salaku loba pikeun gambar jeung téks. Ku kituna eta disimpen di antara dua lambar, nu hiji sagemblengna handap, bakal duplikat hiji nu di luhur. Mun kiwari prakték ieu geus boro dipaké deui kalawan mecenghulna téknologi anyar. Buku log nganggo sistem ieu sering ngadamel invoice sareng salinan.

Mangpaat CCI

"CCI" ngidinan Anjeun pikeun nyumputkeun panarima anjeun dina "Ka" jeung "CC" mun anjeun nyieun grup ngirim. Ieu nyegah waleran sababaraha ti ditempo ku batur. Ku kituna "CC" dianggap salaku duplikat katempo ku sakabeh panarima tur ku pangirim. Padahal "CCI", sakumaha istilah "kahuripan" nunjukkeun, nyegah panarima sejenna ningali jalma anu aya dina "CCI". Ngan pangirimna bakal tiasa ningali aranjeunna. Ieu penting pikeun pakasaban, upami Anjeun hoyong buka gancang, tanpa jawaban nu katingali ku dulur.

maca  Frasa sopan naon anu kedah nuturkeun struktur "Pending ..."?

Naha make CCI?

Ku ngirim surelek dina "CCI", panarima dina bagian ieu teu pernah muncul. Ku kituna, pamakéanana bisa jadi ngamotivasi ku respecting data pribadi. Anu penting dina lingkungan profésional. Mémang, alamat email mangrupikeun unsur konstituén data pribadi. Kawas nomer telepon hiji jalma, ngaran lengkep atawa alamat. Anjeun teu bisa babagi aranjeunna sakumaha rék tanpa idin ti nu dimaksud. Pikeun nyingkahan sagala pelecehan hukum sareng yudisial ieu "ICC" dieksploitasi. Salaku tambahan, éta tiasa janten alat manajerial saderhana anu ngamungkinkeun anjeun gaduh data anu misah tina sababaraha supplier tanpa aranjeunna saling komunikasi. Sami bener keur sababaraha pagawé, sababaraha klien, jsb.

Ti sudut pandang bisnis murni, ngirim surelek massal tanpa ngagunakeun "BCC" tiasa nawiskeun kompetisi Anjeun database dina platter pérak. Aranjeunna ngan ukur kedah nyandak alamat email para palanggan sareng supplier anjeun. Malah jalma jahat bisa maok jenis ieu informasi pikeun manipulasi curang. Kanggo sadaya alesan ieu, panggunaan "CCI" ampir wajib pikeun profésional.