Nyitak Friendly, PDF & Email

Kusabab Google Meet, layanan videoconferencing anu dikembangkeun ku Google, tiasa diaksés ku sadayana pamilik akun Google sareng henteu ngan ukur pikeun anggota anu mayar, jasa éta terus ningkat. Dina latihan ieu, anjeun bakal mendakan kumaha ngendalikeun partisipasi anjeun, tapi ogé kumaha ngatur sareng ngatur konperénsi anjeun nyalira. Anjeun teras bakal tiasa ngamangpaatkeun pinuh sadaya kaunggulan anu ditawarkeun ku jasa ieu.

Pelatihan anu ditawarkeun dina Linkedin Learning mangrupikeun kualitas anu saé. Sababaraha diantarana ditawarkeun gratis saatos mayar. Janten upami hiji topik dipikaresep anjeun ulah ragu, anjeun moal hanjakal. Upami anjeun peryogi langkung, anjeun tiasa nyobian langganan 30 dinten gratis. Langsung saatos ngadaptar, batal pembaruan. Anjeun tiasa pastikeun yén anjeun moal ditagihkeun saatos sidang. Sareng sabulan anjeun gaduh kasempetan pikeun ngapdet diri dina seueur topik.

Perhatosan: latihan ieu kedahna mayar deui dina 01/01/2022

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  12 Oktober 2020 Ningkatkeun masa depan propésional anjeun sareng CEP Dina pandangan akibat tina krisis kaséhatan di pasar tenaga kerja anu tiasa ngahasilkeun paningkatan latihan sareng mobilitas, naséhat pangembangan profesional katingali penting.