Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngarobih padamelan, kéngingkeun aksés kana katerampilan anyar
Kumaha upami ieu waktosna?

Hoyong ngarobih padamelan? Kedah nyandak giliran ahli?
Naha anjeun bisnis atanapi milari padamelan,
The Cnam na Transisi Pro ngadukung anjeun dina proyek sareng pilihan latihan anjeun.

Candak bagian dina rapat inpormasi koléktif dina Jumaah 30 April ti 9 dugi ka 11:30 am (jauh).

Kami nyaritakeun sadayana ngeunaan:
• Latihan sareng modalitas cnam (diajar-kerja, diajar jarak jauh)
• Mungkin waragad
• Proyék transisi propésional pikeun latihan deui ka profési énggal

prasasti

Tautan kana acara online bakal dikirim ka anjeun sakedap deui.

maca  Palayanan publik: naékkeun gaji minimum ka tingkat Smic dina 1 Januari