Nyitak Friendly, PDF & Email

Dinten Salasa 9 Maret 2021, La Filière Française de l'Eau diterbitkeun dina kemitraan sareng pembiayaan babarengan sareng Kamentrian Padamelan, Tenaga Kerja sareng Integrasi studi PIC EDEC anu dilakukeun ku Ernst & Young, museur kana padamelan, kaparigelan sareng pelatihan dugi ka 2025. Publikasi anu beunghar pisan ieu mangrupikeun kasempetan pikeun mendakan deui sababaraha jinis padagangan sareng jalur karir anu dimungkinkeun dina séktor cai anu ngarékrut sadaya pamaén.

Panilitian ngaliput perimeter palaku panggedéna di Séktor Cai Perancis di sapanjang daérah nasional, ogé siklus cai ageung sareng alit.  : jasa manajemén cai umum sareng swasta, panyayogi jasa rékayasa, industriis sareng pemasok peralatan khusus, pembina bangunan, otoritas delegasi, pamaén institusional di séktor, latihan sareng panilitian.

 124 FTEs sareng sakitar saratus padagangan
Kalayan 124 padamelan di 000, pamaén di séktor cai Perancis nutupan sababaraha rupa profési. Sektorna ngagaduhan langkung ti saratus sanaos henteu ngagaduhan sistem rujukan anu ngahiji. Ieu narjamahkeun a tingkat langkung luhur tina kaanekaragaman kabutuhanana pikeun mastikeun sadayana misi na, dibandingkeun sareng séktor anu sami.

maca  Diajar ngatur proyék anjeun sareng ngahémat waktos sareng Trello