Nyitak Friendly, PDF & Email

 

Diajar ka ngamimitian paguneman dina basa deungeun mangrupikeun salah sahiji kabutuhan tina kosa kecap. Aya seueur ungkapan pikeun mastikeun anjeun ngartos, ngartos sareng terlibat dina diskusi sareng anu sanés. "Kuring henteu ngartos", "naha anjeun tiasa ngulang deui", atanapi bahkan "naon anu anjeun nyauran éta" mangrupikeun ungkapan anu saderhana pikeun diajar anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nganyatakeun diri dina basa Inggris, Jerman, Spanyol, Italia sareng Portugis Brasil.

Naha sareng kumaha ngamimitian paguneman dina basa asing?

Pastikeun anjeun ngartos pisan ku panganteur anjeun mangrupikeun dasar pikeun ngarah sareng ngamimitian paguneman ku basa deungeun. Nalika ngumbara di nagara deungeun dimana anjeun henteu gaduh panguasaan basa anu saé, terang kosa kecap ieu tiasa leres-leres ngahemat kahirupan dina seueur kaayaan. Nyaho kumaha nyarios "anjeun tiasa ngulang deui?", "Naon anu anjeun nyauran?" atanapi "naha anjeun ngartos kuring?" tiasa leres-leres ngabantosan anjeun netelakeun kaayaan ka jalma sanés sareng ngajantenkeun anjeun ngartos.

Tangtos terang kumaha ngamimitian paguneman henteu cekap raoseun dina sagala kaayaan. Janten pikeun diajar langkung kosa kata, ningkatkeun atanapi tingkatkeun katerampilan anjeun dina basa asing, henteu sapertos latihan sareng aplikasi.

 

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Hirup di Perancis - A1