Print Friendly, PDF & Email

Kaping pisanan, perusahaan kudu jelas babagan tujuan sing digayuh dening latihan sing dibayangake. Tumindak kasebut nyatane ditrapake kanggo memenuhi kewajiban ukum, sing asring ditindakake kanggo nindakake kegiyatan utawa fungsi sing diatur: driver mesin utawa kendaraan tartamtu, entuk utawa nganyari kualitas penjaga. Perusahaan (SST)… 

Latihan uga ndadekake manawa ketrampilan karyawan isih bisa diadaptasi karo workstation utawa lowongan kerja ing konteks profesional sing luwih maju, kayata penting teknologi digital sing saya akeh. Kewajiban dobel iki ora kudu dilalekake miturut undang-undang kasus sing kelingan, keputusan sawise keputusan, tanggung jawab perusahaan ing perkara iki (waca artikel babagan dialog sosial lan pelatihan).

Prasyarat liyane yaiku netepake kanthi tepat profil lan jumlah peserta tumindak latihan sing bakal dileksanakake: mutusake ngirim karyawan akeh kanggo latihan ing wektu sing padha bisa kanthi cepet dadi masalah nalika ana Tambah kegiatan dadakan utawa akumulasi absensi sing ora direncanakake. Temenan, ukuran perusahaan sing luwih cilik, saya saya angel. Mula kudu digatekake khusus

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Nulis lan nerbitake artikel ilmiah