Print Friendly, PDF & Email

Kursus iki fokus ing sajarah sastra lan gagasan Prancis abad kaping 18. Tujuane kanggo nampilake kabeh abad, karya-karya lan penulis uga perang ide-ide sing mbentang Pencerahan. Penekanan bakal ana ing "penulis gedhe" (Montesquieu, Prévost, Marivaux, Voltaire, Rousseau, Diderot, Sade ...) sing dadi latar mburi budaya sing kudu duwe gagasan umum babagan abad iki., nanging tanpa nglirwakake kabeh sing diterangake dening riset anyar babagan gerakan dhasar, diwakili dening penulis sing nduweni panggonan sing kurang individual ing pantheon sastra nanging isih penting (teks lemah, novel libertine, pangembangan wanita aksara, lsp.) .

Kita bakal ngurus kanggo nyedhiyakake unsur-unsur framing sajarah sing ngidini nemokake mutasi penting saka genre dinamis saiki (novel, teater) uga debat intelektual lan cara sing diwujudake ing karya utama.

maca  Samudra ing Jantung Manungsa