Print Friendly, PDF & Email

Pengunduran diri ora bisa dianggep.

Pengunduran diri mung sah yen karyawan kasebut kanthi jelas lan jelas negesake kekarepan kanggo mungkasi kontrak kerja.

Pengunduran diri karyawan bisa nyebabake deklarasi lisan sing sederhana.

Kesepakatan kolektif sampeyan bisa uga nyedhiyakake manawa pengunduran diri tundhuk karo prosedur tartamtu.

Sampeyan ora bisa ngerti saka tumindake pegawe kasebut yen dheweke kepengin mundur. Supaya pegawe kasebut ditinggalake dianggep dadi pengunduran diri, mesthine dheweke nuduhake kepinginan sing jelas lan jelas kanggo ninggalake perusahaan kasebut.

Yen sampeyan ora duwe warta saka karyawan, sampeyan ora bisa napsirake anané ketidakadilan kasebut minangka bukti saka kepinginan sing jelas lan jelas kanggo mundur!

ora, anané ora cocog lan kasepen karyawan ora ngidini sampeyan nganggep dheweke mundur.

Sampeyan kudu tumindak. Kaping pisanan, sampeyan milih wong sing prihatin kasebut kanggo mbecikake absen utawa bali menyang papan kerjane, nalika ngelingake yen ana sanksi sing bakal ditindakake yen dheweke ora nanggepi.

Yen ora ana reaksi, sampeyan kudu menehi akibat saka anané ora cocog, lan uwalake karyawan yen sampeyan nganggep langkah iki perlu.

Yen sampeyan pengin ngilangi ...

maca  Vaksinasi lan dosis booster wajib kanggo profesi tartamtu