Print Friendly, PDF & Email

Tujuan saka pelatihan pambuka iki yaiku supaya para pemimpin proyek potensial ngerti langkah-langkah penting kanggo nyiyapake proyek lan utamane kanggo nemokake sawetara cara finansial.

Utamane ditujokake kanggo proyek pendhidhikan lan sekolah. Kanggo alat manajemen proyek sing luwih umum kayata grafik Gantt, peta pikiran, visi strategis, taktis lan operasional, waca pelatihan liyane 🙂

Terminologi digunakake:

  • mobilitas
  • jadwal retro
  • Proyek gantt
  • nyebarake
  • kelayakan
  • strategis kemitraan
  • basa linguistik lan budaya

Sumber daya sing kalebu ing latihan:

  • video kualitas dhuwur kalebu "kepala ngobrol", presentasi komentar lan gelaran slide…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Python 3: saka dhasar nganti konsep lanjutan basa