Print Friendly, PDF & Email

Sugeng rawuh ing kursus 'Excel' iki. Minangka pangguna tekun piranti lunak Microsoft suite, aku saranake sampeyan nemokake lan / utawa nemokake maneh analisis data nganggo 'Excel'. Dirancang kanggo kabeh pamirsa, analisis iki pancen bisa diakses kabeh wong lan langkah demi langkah bakal menehi kapercayan nalika sampeyan maju.

Aku pengin sampeyan lelampahan apik banget.

Nggunakake tabel data wiwitan (kasedhiya kanggo diundhuh), aku saranake sampeyan sinau, ing kursus iki, kanggo ...:

· kanggo ndharat proyek analisis data (bisa digunakake maneh ing media sing bisa diundhuh)

· karya karo data conto nyata

· suivre sawetara langkah langkah dening langkah4 teknik sing beda)

· keitung statistik deskriptif (tegese, median, maks, min + fungsi 'Unik')

· juragan analisis data eksplorasi ing 'Excel' (AED)

· njelasno kanthi rumus sing luwih maju (fungsi logika)

· entuk laporan sintetik lengkap (dinamis)

· nyiapake et utiliser tabel Excel

maca  Ngembangake kecerdasan antar budaya sampeyan