Print Friendly, PDF & Email

Kanggo ndhukung rekrutmen 1 wong enom ing VSEs, UKM lan ETI ing perdagangan transisi ekologis, bonus € 000 bakal dibayar kanggo perusahaan sing nampani bakat ing Sukarelawan Sukarela ing Bisnis (VTE) " Ijo ".

Pripun?

Pilar nyata rencana Relasi Prancis, transisi ekologis saiki dadi vektor pertumbuhan sing nggawe kegiyatan, lapangan kerja lan kekayaan anyar. Pemimpin bisnis, sing melu saben dinane nindakake pirang-pirang tugas manajemen kas, buku pesenan, lan sumber daya manungsa, butuh dhukungan supaya bisa transisi ekologis.

VTE, diluncurake ing 2018, minangka program sing dioperasikake dening Bpifrance sing menehi kesempatan kanggo siswa sinau kerja utawa bubar lulus pendidikan tinggi kanggo ngakses posisi tanggung jawab ing VSE Prancis, UKM lan kelas menengah.

Minangka bagean saka rencana "solusi 1 enom 1" Prancis Relance, Green VTE minangka kesempatan kanggo wong-wong mau:
kanggo entuk katrampilan sing kuwat lan mbedakake pengalaman profesional;
duwe visi perusahaan sing lengkap lan transversal uga tantangan mbesuk sing gegandhengan karo transisi ekologis;
supaya cedhak karo manajer bisnis;
de

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Nemokake proyek ing transisi ekologis, nggawe proyek