Print Friendly, PDF & Email

Dikirim ing 08/03/2021 jam 16:59 dening staf editorial Éditions Tissot ing bayaran.

Buletin Keamanan Sosial resmi (BOSS) minangka basis data dokumenter digital sing bisa diakses ing Internet. Nggawe peraturan babagan kontribusi lan kontribusi keamanan sosial. Unsur pertama bisa diakses nanging isine mung bisa ditentang karo pamrentahan wiwit tanggal 1 April 2021.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cuti mbayar, RTT, CDD: apa sing bisa ditindakake majikan nganti 30 Juni 2021