Print Friendly, PDF & Email

Ing macem-macem dhaptar lagu sing ditampilake ing YouTube. Tansah miturut model sing padha. Video pambuka sing cekak babagan latihan lengkap ditawakake. Diikuti karo sawetara perangan dawa sing migunani kanggo awake dhewe. Nanging yen sampeyan milih luwih maju. Elinga yen Alphorm minangka pusat belajar jarak sing ngidini pendanaan liwat CPF. Iki tegese, sampeyan bisa ngakses kabeh katalog kanthi gratis sajrone setaun.

Latihan PowerPoint 2016 iki bakal mbantu sampeyan nemokake Microsoft PowerPoint 2016 lan lingkungan kerja supaya bisa miwiti kanthi apik kanggo nguasai alat kasebut. Sajrone latihan PowerPoint 2016 pambuka iki, sampeyan bakal ngerti antarmuka piranti lunak kanthi macem-macem area lan fitur lan sampeyan bakal ngerti dhasar ngatur slide presentasi PPT.

Sajrone latihan PowerPoint 2016 iki, sampeyan bakal sinau cara nggunakake presentasi saka piranti lunak liyane lan cara ngatur presentasi, slide, teks lan paragraf kanggo ngoptimalake presentasi, kalebu pemanggih gaya, tema lan format karakter.


 

 

maca  Anyar: RPS lan QVT, langkah demi langkah saka pendekatan sing sukses