Print Friendly, PDF & Email

Boss, manajer lan kadhangkala rekan bisa melu instalasi iklim beracun ing lapangan.
Carane ngenali wong sing cilaka kesejahteraan sampeyan ing karya lan utamané carane njaluk nyisihaken, kasebut tips kita.

Kanggo mangerteni prabédan kasebut:

Kanggo metu saka iklim beracun ing pagawean, kita kudu luwih dhisik ngenali wong-wong sing tanggung jawab.
Lan langkah iki ora gampang, amarga kudu mbedakake wong-wong sing mung ngganggu wong-wong sing pancen beracun.
Dadi, ana jinis XZUMX sing beracun sing paling apik kanggo nyegah ing karya.

  1. The egocentric : adoh lan kadhemen, wong egosentris gumun. Dheweke ndeleng wong liya minangka alat kanggo nambah rega.
  2. concierge ing utawa gosip: gosip entuk kekuwatan saka kacilakane wong liya lan mung kepincut karo kekurangan profesi utawa pribadine kolega.
  3. Wong sing nyasarake : a pervert dikenal kanthi maksud ala, tujuane: kanggo ngrusak wong liya kanggo nemu kesenengan tartamtu. Sampeyan bisa kanthi gampang ngenali lan mulane kanthi cepet ngilangi.
  4. Karakter kolega : padha ora ngontrol emosi lan nyerang wong liya yen dheweke tanggung jawab marang malaise. Iku angel kanggo nyisihaken, amarga karakter muter karo raos kita lan nggawe kita rasakna guilty.
  5. Wong angkuh Iki minangka wong sing paling kerep duwe masalah gedhe ing karya. Wong-wong mau ndhelikake rasa percaya diri palsu sing nyatakake ana ragu-ragu.

Carane njaluk metu saka iklim beracun ing karya?

Kanggo nylametake saka iklim beracun ing lapangan, kesalahan sing pisanan ora bisa dilakoni.
Pancen, prilaku kasebut ora ana logika, iku ora rasional, saengga ora ana guna kanggo njawab.

maca  Tips 7 kanggo Assessment Skills Sukses

Dadi kanggo metu saka swasana ati negatif iki iku perlu kanggo mindhah awake dhewe nalika tetep waspada, amarga siji kudu ngenali tindak tanduk beracun kanggo milih cara paling apik kanggo uwal saka wong-wong mau.
Kita kerep mikir yen amarga kita bisa kerja karo wong-wong beracun, ora mungkin bisa lolos.
Sawise wong beracun diidentifikasi, prilaku dheweke bisa ditemtokake lan saéngga gampang dingerteni.
Iki ngidini kita mikir rasional babagan nalika kita kudu ndhukung lan nalika kita ora kudu.

Sampeyan bisa nyetel watesan anggere sampeyan nindakake kanthi aktif lan tetep ing jangka panjang.
Penting supaya ora diijini, supaya ora ana ing kahanan sing rumit.
Kanthi nyetel watesan, kita bisa nemtokake kapan lan cara wong beracun dikelola.
Iku banjur dadi luwih gampang kanggo metu saka iklim beracun.
Bab sing paling angel kanggo tetep ana ing posisi siji lan njaga watesan nalika wong nyoba nyusul, sing tansah dilakoni.