Print Friendly, PDF & Email

Yen ana siji panggonan sing bisa dadi angel kanggo nyatakake dhewe, iku tugas.
Pancen, ora mesthi gampang kanggo nggawe swara sampeyan krungu marang boss, manajer utawa kolega.

Dadi, yen sampeyan duwe wektu angel kanggo nggawe dhewe dirungokake ing karya punika carane bisa sukses ngetrapake sampeyan kanthi profesional.

Keyakinan dhewe, kunci kanggo ngetrapake dhewe ing karya:

Apa madhep rekan, bos, utawa pelanggan, ngetrapake awak dhewe ing karya bisa ora bakal bisa liwat kapercayan sing ana ing awak.
Tindak tutur sing apik kanggo sampeyan bakal nggawe prasetya tumindak lan iki bakal ngidini sampeyan nemtokake dhewe ing lapangan.
Dadi ngerti kualitas awakmu bakal mbantu sampeyan kemajuan ing karya lan supaya swara sampeyan krungu.

Sampeyan uga kudu ngenali keyakinan sing nyegah sampeyan nemokake panggonan sampeyan ing donya karya.
Apa warisan utawa entitas, kapercayan kasebut mbatesi lan mblokir pangembangan profesional.

Asring, lack of self-confidence ndadékaké kuwatir.
Sampeyan kudu wedi nyuwun tambah kanggo boss sampeyan, amarga sampeyan wedi yen dheweke ora gelem.
Nanging jero mudhun, iku pancene banget ala yen jawaban punika negatif?
Dheweke ora bakal murub, amarga sampeyan wani takon kanggo nambah, sampeyan isih bakal urip sawise janjian sampeyan.
Sampeyan kudu ngerti carane relativize dening njajahi wedi kegagalan.

Kanggo nemtokke titik tampilan sampeyan ing karya:

Sampeyan ora robot, sampeyan duwe pikiran, gagasan lan keyakinan.
Mulane, apa sampeyan bisa menehi resiko?
Sampeyan kudu ora ngupaya kanggo ndhukung dhukungan saka kabeh kolega, amarga uga duwe cara dhewe kanggo mirsani samubarang.
Yen sampeyan pracaya marang apa sing sampeyan gunakake, sampeyan duwe kesempatan sethithik banget ditolak utawa disenengi.
Dadi ing patemon, wani ngomong.
Sampeyan bisa mbaleni maneh debat karo frasa kaya "Aku pengin ngomong", "Saka maksudku" utawa "Kanggo bagiku".

maca  Carane dadi luwih lan luwih kompeten ing karya

Ngerti carane ora:

Mesthi, iki ora dadi pitakonan ora, ora bener lan salah.
Yen sampeyan pengin nglawan keputusan, sampeyan "ora" kudu dibenerake.
Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngerti apa sing dadi motivasi kanggo nggawe keputusan kasebut.
Mesthine, mesthine kudu dilanjutake kanthi terus-terusan takon marang alasane wong sing dikarepake.
Nanging sampeyan bakal mbantu menehi pendapat lan mbenerake kanthi oposisi kanggo keputusan sing dipungkasi. Lan iki bener sanajan ing ngarepe bos sampeyan.
Elinga yen boss sampeyan ora kabeh-kuat, yen sampeyan nyurung disagreement sampeyan bisa ngerti lan ngrungokake.