Print Friendly, PDF & Email

iki dhukungan finansial bakal ngasilake dhukungan telung Opco, Bisnis lokal, kesehatan et Seragam Dheweke bakal panah aides vers les struktur integrasi ing implementasi Afest.
Piranti iki minangka bagean saka kekarepan wilayah "pangalihan dana menyang kursus pelatihan inovatif sing dituju kanggo ESA, utamane liwat implementasi Afest".

Telung Opco bakal nampa 64 € kanggo menehi dhukungan kanggo SIAE ing implementasine Afest, metode latihan sing "kayane cocog banget kanggo ESIS lan ndadekake bisa nanggapi macem-macem masalah". Dhukungan kanggo proses iki nyedhiyakake:

un dhukungan dening konsultan ahli langsung ing perusahaan kanggo nindakake diagnosis kesempatan lan kelayakan. Konsultan iki banjur bakal ngancani “kanggo mujudake Afest pisanan“, Khusus kanggo perusahaan. Iki mbantu ngenali katrampilan sing bisa dipikolehi dening Afest, pilihan kahanan kerja sinau, nggawe alat pambiji, lan "njamin formalisme administratif"; a latihan kolektif mbesuk wali Afest saka perusahaan, ing konteks pelatihan, peran, teknik pelatihan… ”Iki bakal ngidini dheweke ngrampungake ilmu babagan pengawasan teknis lan ningkatake proses transmisi.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pambuka babagan perdagangan