Print Friendly, PDF & Email

MOOC iki minangka bagean katelu saka kursus Manufaktur Digital.

Printer 3D ngrevolusi cara ngasilake obyek. Padha ngidini sampeyan nggawe utawa ndandani dhewe obyek saben dinten.

Teknologi iki saiki ing tekan saben wong ing fablabs.

Ing taun anyar, printing 3D uga wis digunakake ing departemen R&D perusahaan kanggo feed proses inovasi lan iki akeh ngganti cara kita gawé!

  • Para penggawe,
  • para pengusaha
  • lan industrialis

nggunakake printer 3D kanggo nyoba gagasan, prototipe lan ngembangaken obyek anyar cepet banget.

Nanging kanthi konkrit, carane printer 3d bisa ? Ing MOOC iki, sampeyan bakal ngerti langkah-langkah kanggo ngalih saka model 3D menyang obyek fisik dicithak dening mesin.

maca  Ngatur jadwal proyek