Print Friendly, PDF & Email

Ing konteks epidemiologis saiki lan panyebaran akeh pasien sing nandhang gangguan ambegan abot sing ana gandhengane karo SARS-CoV-2 (COVID-19), kudu duwe alat kanggo latihan sing cepet babagan manajemen gagal ambegan. nggawe minangka akeh profesional kesehatan sabisa operasional.

Iki minangka tujuan kursus iki sing awujud "mini MOOC" sing mbutuhake investasi maksimal 2 jam.

 

Iki dipérang dadi rong bagéan: sing pisanan dikhususake kanggo dhasar ventilasi buatan, lan sing nomer loro khusus kanggo ngatur kasus COVID-19 sing bisa utawa dikonfirmasi.

Video saka bagean pisanan cocog karo pilihan video saka MOOC EIVASION (Pengajaran Inovatif Ventilasi Buatan kanthi Simulasi), kasedhiya ing rong bagean ing FUN MOOC:

  1. "Ventilasi buatan: dhasar"
  2. "Ventilasi buatan: tingkat lanjut"

Disaranake sampeyan njupuk kabeh kursus "COVID-19 lan Perawatan Kritis", banjur yen sampeyan isih duwe wektu lan kasengsem ing subyek, ndhaptar MOOC EIVASION. Pancen, yen sampeyan ngetutake latihan iki, amarga darurat epidemiologis mbutuhake sampeyan dilatih kanthi cepet.

Kaya sing sampeyan ngerteni, akeh video sing dijupuk "ing amben simulator" nggunakake shooting multicamera interaktif. Bebas bae kanggo ngganti amba ndeleng karo siji klik nalika ndeleng.

 

Video bagean kapindho dijupuk dening tim saka Assistance Publique - Hôpitaux de Paris (AP-HP) sing melu perang nglawan COVID-19 lan Société de Réanimation de Langue Française (SRLF).

maca  Koleksi Fisik: 4- Geometris lan optik gelombang

Terusake maca artikel ing situs asli →