Print Friendly, PDF & Email

ing Excel 2010 akeh wong ngerti dhaptar kasebut (Senen Selasa…, Januari Februari dll.) Nanging bisa uga gawe dhaptar pribadi sampeyan. Tutorial gratis cilik iki nerangake, ing sawetara klik, cara nggawe dhaptar utawa cara ngowahi ...

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kontrak Keterlibatan Pemuda: publikasi dekrit ing Jurnal Resmi