Foreclosure upah: kalebu saka apa?

Kita ngomong babagan hiasan upah, nalika kreditor saka karyawan sampeyan njaluk sampeyan narik dhuwit kanthi langsung saka upah sing pungkasan. Pajeg iki banjur ditindakake tanpa idin saka karyawan, kanthi keputusan pengadilan.

Minangka hiasan, sampeyan kudu mbayar saben wulan menyang registri pengadilan jumlah paling padha karo bagean gaji sing bisa dihiasi.

Kejang upah: jumlah fraksi sing angel dipahami 2021

Kanggo menehi nafkah marang pegawe, sampeyan mung bisa ngetik bagean saka remunerasine, sing ditemtokake kanthi skala sing mbayar imbalan taunan lan jumlah tanggungan.

Biasane, skala garnishment lan transfer gajine disetel saben taun kanthi keputusan adhedhasar perubahan indeks rega konsumen kluwarga sing diterbitake dening Ogg.

Nanging, amarga indeks iki rada beda ing antarane Agustus 2019 nganti Agustus 2020, skala kasebut ora ditaksir maneh ing taun iki. Skala 2020 mula ditrapake ing taun 2021.

Nanging, ana fraksi sing pancen angel dipahami sing padha karo jumlah penghasilan solidaritas aktif (RSA) kanggo wong siji (Code

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pengantar Statistik karo R