Print Friendly, PDF & Email

Wilayah jaban rangkah Prancis saiki kudu ngadhepi sawetara tantangan, uga mengaruhi aspek ekologi, ekonomi lan sosial.

Kursus iki nyedhiyakake pangerten sing luwih apik babagan kabutuhan pembangunan sing lestari ing Wilayah Luar Negeri Prancis, lan tujuane kanggo nuduhake manawa wong lan aktor wis melu pitakonan kasebut, ing kabeh wilayah jaban rangkah.

Kursus iki dumadi saka 3 bagean:

Bagean 1 nerangake kanggo sampeyan apa 17 Tujuan Pembangunan Lestari, universal, ora bisa dipisahake, kompas sejatine pembangunan lestari ing tingkat internasional.

Ngurangi kerentanan kanggo owah-owahan global, nglawan kemiskinan lan eksklusi, ngontrol sampah lan polusi, njupuk tantangan netralitas karbon: bagean 2 nyedhiyakake tantangan utama pembangunan lan transisi sing lestari sing bakal ditindakake kanggo kabeh ultramarine wilayah.

Pungkasan, Part 3 nggawa sampeyan testimoni saka wong sing setya lan aktor, inisiatif kemitraan sing dikembangake ing telung samudra.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Proyek transisi profesional - transisi Profesional CPF