Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan bisa uga wis ngeklik undhangan sing misuwur kayata "Ngidini aplikasi X kanggo ngakses data ing Facebook (utawa liyane)", saengga aplikasi kasebut bisa ngirim liwat jeneng sampeyan, ngakses informasi pribadi lan sok-sok malah digunakake kanggo tujuan komersial.

Mesthi, sampeyan nduweni kapentingan sing gedhe, manawa ing tingkat profesional, ergonomis, utawa rekreasi kanggo nampa wewenang semacam iki nalika mbudidaya supaya sampeyan bisa mbatalake wewenang ing wayah wektune. Sayange, sepréné, aplikasi-aplikasi kasebut wiwit nglumpukake, nglindhihake panggunaan jaringan, nerbitake tanpa idin ing kelompok-kelompok sing beda-beda lan kadang-kadang malah nyolong kredensialmu kanggo mundhut maneh menyang panender sing paling dhuwur tanpa ngandhani sampeyan.

Yen sampeyan wis dadi pangguna media sosial sing pinter sajrone pirang-pirang taun, sampeyan bisa uga wis entuk idin aplikasi sing ora kaetung, mula yen bisa nemokake kabeh ing saben jaringan butuh wektu akeh!

Mulane ana solusi siap kanggo rampung ing sawetara menit karo aplikasi sing ora dikarepake, yaiku aplikasi MyPermissions.

Carane nggawe MyPermissions?

Kasedhiya ing basa Prancis, Jerman lan Inggris, MyPermissions minangka aplikasi sing ngidini sampeyan ngeklik pirang-pirang klik kanggo mbusak aplikasi sing ora dianggo utawa uga kepenginan sing bakal mung parasitisasi jaringan sampeyan saben dina.

Operasi MyPermissions banget prasaja, mung nyambungake aplikasi iki menyang jaringan sosial sing beda kanggo ndeleng dhaptar aplikasi sing ana hubungane karo akun sing beda-beda.

Thanks kanggo dhaptar iki, sampeyan bakal nduweni akses menyang kabeh informasi sing diakses kanggo saben aplikasi, nanging sampeyan uga bakal ngerti yen aplikasi panjaluk informasi mung kanggo fungsi apik utawa yen nyoba ndhuwur kabeh kanggo nyolong informasi sampeyan. data pribadi.

maca  Perkawis Word First Part-A Informasi Emas

Ing sisih liyane, MyPermissions bakal ngidini sampeyan mbusak siji klik aplikasi sing dipilih kanthi ngganti kabeh ijin kasebut sakaligus. Sampeyan bakal bisa ngirit wektu sing tepat kanthi ngetokake kanthi efisien apa wae sing ora ana guna.

Mangkono, amarga layanan sing praktis, intuisi, lan efisien, sampeyan ora bakal perlu khawatir karo aplikasi parasit lan sing ora dienggo. Sampeyan mung kudu tetep sing bener sing ngladeni panjenengan utawa malah mbusak kabeh supaya sampeyan ora perlu kuwatir maneh.

Watch alat

Kajaba iku, MyPermissions serves minangka alat panaksir kanggo verifikasi yen aplikasi anyar ora diinstal tanpa kawruh kanthi kanthi ora ngeklik link. Relief nyata ing internet sing diwiwiti kanthi jebakan kanggo nyolong data saben wayahe.

Siji isih bisa ngandhani yen nggunakake aplikasi kanggo mbusak aplikasi liyane ora bakal dadi rasa isin lan yen MyPermissions ora, pungkasane, aplikasi liyane kanggo ngumpulake data sampeyan.

Yakin, MyPermissions ora ngidini nyimpen informasi kanthi cara apa wae lan mung bakal njaluk idin minimal kanggo mbusak aplikasi sing dipilih. Kajaba iku, yen ora pengin nyimpen aplikasi ing jaringan, sampeyan bisa mbusak kanthi manual sawayah-wayah!

Dadi, aja ngenteni maneh lan miwiti ngresiki gedhe!