Kasile sawise gagal

Apa yen aku nyritakake yen kegagalan iki minangka bangunan pisanan saka kesuksesanmu?

Kita kabeh wis kesasar. Perasaan sing ora nyenengake sing ngalami kuciwa, kuciwa, kesan ora bisa sukses, tekanan sosial sing ngandhani yen ora bisa rampung kanggo sampeyan ... lan sing paling apik bakal nyerah?

Emosi kita njupuk kabeh spasi ing alasan kita ... carane metu? Pandhuan sing endi? Apa keputusan sing kudu dilakoni? Ninggalake? Perseveran? Ngantuk?

Kabeh pitakonan kasebut diarani bener, nanging supaya aku bisa mbabarake pakaranku ing subyek; Ing menit 3 sampeyan bakal nemokake rahasia ketahanan kanggo nggawe mangsa gagal. Ya, amarga kegagalan minangka cara paling apik kanggo sinau. Kita kabeh ngerti manawa pengalaman lan learning gabungan iku minangka langkah pertama sing sukses. Thanks kanggo video iki, sampeyan bakal ngerti potensi potensial supaya bisa entuk manfaat saka iku lan maneh maneh ing proyek liyane.

Ing video iki, sampeyan bakal nemokake pikirane lan tips sing bakal ngijini sampeyan cepet-cepet lan efisien ..., lan kabeh, mung ing 5 poin:

1) LGagal : apa sih?

2) Ngerti kegagalan kita : dening takon pitakonan sing bener ... saiki!

3) Carane mbangun maneh? Kanggo ngganti ...

4) Theajining diri : penting kanggo advance ing proyek kita.

5) Kesempatan : welcome them and stay tuned!

Video cendhak nanging kuat sing bakal ngidini sampeyan luwih ngerti "sawise" kegagalan lan mulane menehi kunci sukses lan kemampuan kanggo mumbul maneh!

maca  Cara ngembangake potensi pribadi lan profesional sampeyan: latihan gratis