Print Friendly, PDF & Email

Ing kursus iki sampeyan bakal sinau:

  • Master fitur majeng PowerPoint
  • Nggawe dokumen estetis lan atraktif nggunakake piranti lunak Microsoft PowerPoint
  • Master nggunakake topeng
  • Ngerti carane dekorasi presentasi karo diagram, gambar lan video
  • Ngerti carane nggabungake tabel utawa grafik saka Excel menyang presentasi sampeyan
  • Bisa menehi energi slide amarga animasi
  • Ngerti carane nggawe presentasi sampeyan interaktif
  • Ngerti carane ngowahi presentasi dadi dokumen PDF utawa video

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dagang segara