Print Friendly, PDF & Email

Posisi ing mesin telusur ora mesthi gampang gumantung saka kegiatan sampeyan, pesaing lan kawruh SEO sampeyan. Malah luwih angel kanggo posisi dhewe nalika pitakon sing ditargetake, yaiku tembung kunci sing diketik pangguna Internet ing mesin telusur, kompetitif banget lan digarap pesaing sampeyan. Nanging, dadi # 1 ing pitakon iki ngidini sampeyan entuk lalu lintas akeh menyang situs sampeyan, sawetara sing bisa ngasilake dodolan sing signifikan kanggo sampeyan.

Apa ana resep keajaiban kanggo posisi dhewe ing panjalukan iki?

Pancen ora. Utawa paling ora rampung. Sampeyan bisa tansah tumindak kanthi kacepetan situs sampeyan (ngapikake "struktur") teknis, kanggo entuk tautan (sing diarani Netlinking) utawa nggawe konten, nanging tumindak kabeh iki. ing pitakonan coveted.

Ing kasunyatan, SEO minangka ilmu sing ora akurat. Malah pakar paling misuwur ing referensi alam ora bisa ngomong kanthi kepastian yen dheweke bakal bisa menehi posisi pisanan ing panjaluk iki utawa kasebut.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye cara mungkasi kontrak magang sampeyan?