Print Friendly, PDF & Email

Tindakake Ayssé, Peter, Maria, Rajan, Tania, Haroun lan Yuta sing bakal ngancani sampeyan nemokake basa lan budaya Prancis! Ana 22 urutan ing kursus iki. Kanggo saben urutan, etung 4 jam sinau mandiri babagan tema sing beda: urip saben dina, budaya Prancis, urip sipil lan tata cara administratif.

Kanthi kursus iki sampeyan bakal latihan :
• L'rungokna liwat video lan dokumen audio;
• ing maca karo artikel lan dokumen administratif lan urip saben dina;
• L' nulis teks karo subyek sing mawarni-warni lan lucu;
• ing grammar lan leksikon thanks kanggo video mangertos, lan aktivitas interaktif kanggo olahraga sampeyan.
Sampeyan bisa navigasi kursus kanthi bebas lan milih nggarap urutan lan kegiatan sing paling sampeyan minati.
Sinau kanthi gampang lan efisien ing ponsel, tablet utawa komputer.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  AGS 2021: tingkat isih ora owah