Print Friendly, PDF & Email

Yen sampeyan minangka manajer akun lan pengin nambah dodolan, banjur tindakake latihan iki babagan Dynamics 365, suite perencanaan bisnis lan aplikasi manajemen pelanggan Microsoft. Kanthi Nicolas Georgeault, sampeyan bakal ndeleng prinsip, lisensi, layanan sing gegandhengan kayata Tim lan macem-macem jinis rekaman, sadurunge nyiapake…

Pelatihan sing ditawakake Linkedin Learning kualitase apik banget. Sawetara ditawakake kanthi gratis lan tanpa registrasi sawise dibayar. Dadi yen ana subyek sing narik kawigaten sampeyan, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa.

Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise mlebu, mbatalake nganyari maneh. Iki kanggo sampeyan kepastian ora bakal dikenani biaya sawise periode nyoba. Kanthi siji sasi, sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Ningkatake kesadaran wong enom babagan risiko kerja