Print Friendly, PDF & Email

Tambah tarif tunjangan kegiatan parsial khusus kanggo sektor sing kegiyatane gumantung karo sektor sing ana gandhengane karo pariwisata, hotel, katering, olahraga, budaya, transportasi penumpang, acara. Iki minangka sektor sing diarani "gegandhengan".
Dhaptar sektor kegiatan kasebut ditemtokake miturut keputusan.

Dhaptar iki maneh diowahi kanthi keputusan sing diterbitake ing Koran resmi 28 Januari 2021.

Perusahaan-perusahaan kasebut kudu ngalami pangirangan nganti paling ora 80%, lan kondhisi kasebut diatur miturut peraturan.

Tambah ing tunjangan kegiatan parsial: pratelan sumpah

Keputusan tanggal 21 Desember 2020 nemtokake kahanan liyane kanggo sektor kegiatan tartamtu. Perusahaan sing kegiyatan utamane kudu ngiringi panjaluk ganti rugi kanthi deklarasi babagan penghormatan sing nuduhake manawa dheweke duwe dokumen sing digawe dening akuntan, pihak katelu sing dipercaya, sing nandhakake manawa entuk paling ora 50% saka omset kanthi kegiyatan tartamtu.

Sertifikat iki diterbitake dening akuntan Chartered sawise tingkat jaminan cukup. Misi jaminan kalebu, gumantung karo tanggal nggawe perusahaan:

ing turnover kanggo taun 2019; utawa kanggo…

maca  Mobilitas kutha ing Afrika