Microsoft Office Excel minangka alat penting kanggo nganalisa lan nampilake data numerik, supaya sampeyan bisa kerja kanthi mandiri lan efisien. Kursus "Excel for Beginners" kanggo sapa wae sing pengin sinau nggunakake Microsoft Excel, nggawe spreadsheet lan ngitung data kanthi cepet lan sistematis.

Kursus kasebut mulang dhasar Excel kanthi panjelasan sing jelas lan conto sing menarik.

Kursus kasebut ngetutake pedoman piwulang sing logis.

- Entri data.

- Cepet isi tabel kanthi set data.

- Ganti posisi data sampeyan kapan wae, ing endi wae.

- Nyalin data lan duplikat supaya ora duplikat.

– Nindakake petungan prasaja ing data tartamtu, contone, nggunakake tabel.

- Petungan otomatis nalika nggarap macem-macem sel.

Ing pungkasan kursus, sampeyan bisa nguji kawruh kanthi kuis pilihan ganda (opsional) lan tes praktik.

Terusake latihan gratis ing Udemy→

maca  Kepiye cara mobilisasi proyek transisi profesional ing konteks pencegahan disintegrasi profesional?