Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Temokake MindView 6! Alat iki ngidini sampeyan pindhah saka ide menyang realisasi fisik proyek, kanthi tujuan supaya bisa dilebokake ing pasar. Latihan iki ditujukan kanggo kabeh pimpinan tim lan kabeh sing pengin nyusun ide lan nampilake ide kanthi visual. Ing perusahaan Denis Réant, sampeyan bakal ngrembug babagan rapat brainstorming uga prioritas lan relevan ide. Deleng uga cara nggawe grafik Gantt kanthi nimbang aspek jalur kritis. Pungkasan, goleki carane entuk perkiraan finansial kanthi nyiyapake ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

 

maca  Gawe microenterprise - Tutorial gratis