Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Debat babagan tantangan transisi ekologis lan energi
  • Ngenali masalah iklim, geopolitik lan ekonomi.
  • Ngenali aktor lan pamrentah ing tingkat transisi energi sing beda-beda.
  • Nerangake kanthi ringkes babagan operasi sistem energi saiki lan visi terintegrasi menyang sistem karbon rendah sing nanggapi tantangan iklim lan pembangunan lestari.

Description

Ing konteks transisi ekologis lan energi, nggawe sistem energi global luwih lestari minangka tantangan utama. Transisi iki nyebabake dekarbonisasi ekonomi sing jero kanggo njamin keamanan lingkungan, uga keamanan energi lan ekuitas. 

Energi apa sing bakal digunakake sesuk? Apa papan lenga, gas, nuklir, energi sing bisa dianyari ing campuran energi? Kepiye carane mbangun sistem energi karbon rendah utawa malah nol karbon? Carane ing pembangunan iki, njupuk menyang akun alangan fisik, alam, teknologi lan ekonomi saka macem-macem sumber energi? Lan pungkasane, kepiye alangan kasebut bisa dicocogake karo tujuan iklim sing ambisius? Iki minangka pitakonan sing ditindakake para aktor

Terus maca artikel ing situs asli →

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Bener, iku kanggo kula?