Print Friendly, PDF & Email

Esport minangka praktik kompetitif saka game video. Iki pitakonan laku lan ngundakake akeh pitakonan: iku bisa kanggo nduweni minangka olahraga ? Carane nglindhungi pemain? Kepiye carane ngerteni katrampilan lan ngembangake? Apa esport minangka pengungkit kanggo inklusi utawa pengecualian? Apa model ekonomi esport lestari? Apa anchoring teritorial utawa hubungane karo komunitas? Lan pungkasane, pitakonan sing dikuatake dening krisis kesehatan taun 2020, apa esport bakal nggawe hubungane karo praktik olahraga utawa konsumsi pertunjukan olahraga?

MOOC "ngerti esport lan tantangane" duwe tujuan kanggo nampilake kahanan riset universitas babagan kabeh pitakonan kasebut. Kita nawakake kursus latihan sajrone sampeyan bakal entuk manfaat saka panemu ahli lan testimoni saka aktor ing sektor kasebut, nanging uga kegiatan sing ngidini sampeyan nyoba kawruh lan nyoba dhewe.

maca  Nggawe perusahaan inovatif: saka ide nganti wiwitan