Print Friendly, PDF & Email

Salah sawijining serikat pekerja ing perusahaanku njaluk aku nyiyapake kamar sing khusus kanggo nyusoni. Apa kewajibanku ing perkara iki? Apa uni bisa meksa aku menyang instalasi kaya ngono?

Nyusoni susu: ketentuan Kode Tenaga Kerja

Elinga, sajrone setaun wiwit lair, karyawan sampeyan sing nyusoni anake, kanggo tujuan iki, udakara sajam saben dina sajrone kerja (Code Labor, seni. L. 1225-30). Dheweke malah duwe pilihan kanggo nyusoni anak ing papan kasebut. Jam sing kasedhiya kanggo karyawan kanggo nyusoni anake dibagi dadi rong wektu telung puluh menit, siji sajrone kerja esuk, lan liyane sajrone sore.

Periode nalika kerja mandheg kanggo nyusoni ditemtokake kanthi persetujuan antarane karyawan lan perusahaan kasebut. Gagal kesepakatan, periode iki dilebokake ing tengah-tengah saben dina kerja.

Kajaba iku, elinga manawa perusahaan apa wae sing nggunakake luwih saka 100 karyawan bisa diprentah nyiyapake ing papan dununge utawa cedhak papan sing khusus kanggo nyusoni (Labor Code, art. L. 1225-32) ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pemrograman obyek nganggo Arduino