Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Programmer mikrokontroler Arduino
  • Antarmuka Arduino kanthi sensor analog lan digital (tombol push, cahya, gangguan, ngarsane, sensor tekanan, lsp.)
  • nggunakake perpustakaan piranti lunak (kanggo ngontrol motor, soket lampu, swara, lsp.)
  • Decode konsep kunci prototipe saka Fablabs (sinau kanthi conto, prototipe cepet, lsp.)

Description

MOOC iki minangka bagéan kapindho saka kursus Manufaktur Digital.

Thanks kanggo MOOC iki, sampeyan bisa kanthi cepet program lan mbangun obyek interaktif sawise Duwe angsal kawruh dhasar ing electronics lan pembangunan komputer. Sampeyan bakal bisa program arduino, komputer cilik sing digunakake ing FabLabs kanggo nggawe obyek cerdas.

Sampeyan bakal kolaborasi ing antarane para siswa, rembugan karo para ahli MOOC iki lan sinau carane dadi nyata "Edo"!

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gratis: Ngerteni faktor referensi alami sing apik ing situs web sampeyan