Print Friendly, PDF & Email

Karyawan duwe hak mangan ing papan kerja. Pamrentah Jean Castex nerbitake, Minggu 14 Februari ing Koran resmi, keputusan sing mbukak kemungkinan iki kanthi sementara, wiwit dina Senen nganti nem wulan sawise pungkasan darurat negara. Negara darurat kesehatan kudu rampung tanggal 1 Juni, tanpa anané perpanjangan, miturut tagihan sing diadopsi tanggal 9 Februari.

Kanggo tundhuk karo aturan jarak adoh sosial, restoran perusahaan lan kantin wis matesi kapasitas resepsi. Ing wektu sing padha, adhem lan penutupan kafe lan restoran liyane nambah jumlah wong sing mangan panganan ing papan perusahaan.

Artikel R. 4228-19 Kode Tenaga Kerja mbenerake larangan sing ora dianggep "Supaya para pekerja njupuk dhaharan ing papan sing ditugasake kerja". Keputusan tanggal 7 Maret 2008 nggawe artikel iki. Kaya kelingan World, ing pirang-pirang perusahaan, peraturan internal ngetrapake langkah sing padha.

"Keputusan 2008 nanggapi masalah kahanan sanitasi sing kurang apik, nerangake koran Régis Bac, kepala

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Latihan PowerPoint 2019: dhasar