Print Friendly, PDF & Email

Tantangan ANSSI, FCSC ngidini kabeh pemain, enom lan tuwa, nyoba katrampilan ing macem-macem tes sing ditindakake dening para ahli ANSSI. Yen sampeyan umure antarane 14 lan 25 taun, sampeyan uga bisa nyoba gabung karo tim nasional sing bakal makili Prancis ing kompetisi Eropa 2022.

Melu kompetisi ing situs web FCSC!
Registrasi bakal dibukak ing alamat iki: https://france-cybersecurity-challenge.fr/

Kompetisi nasional

Rong cara registrasi kanggo melu ing FCSC:

Kanggo pemain umur 14 nganti 25 sing pengin gabung karo tim Prancis lan melu ingTantangan Cybersecurity Eropa (ECSC): kategori junior lan senior. Kanggo kabeh penggemar liyane: metu saka kategori

Sampeyan bakal ngadhepi udakara patang puluh tes sing maneka warna lan macem-macem, saka segi kangelan lan katrampilan, ing kategori Crypto, Reverse, Pwn, Web, Forensik, Hardware lsp. FCSC minangka kompetisi sing mbukak kanggo kabeh: acara dirancang khusus kanggo wong sing anyar ing jagad CTF lan pengin sinau sawetara dhasar!

Acara kasebut bakal dikirim online wiwit dina, lan sampeyan bakal bisa melu kapan wae.

maca  MOOC Smartphonic