Print Friendly, PDF & Email

MOOC kita duwe sawetara tujuan:

Kaping pisanan, ing pangerten babagan prinsip filosofi manajemen humanis adhedhasar nilai sampeyan, babagan nilai-nilai demokrasi ing perusahaan lan kemampuan kanggo ngetrapake. Tegese, kanggo pindhah saka visi teoritis saka rasa misi menyang aplikasi konkrit ing budaya, laku lan proses wutah lan dandan.

Kapindho, akses kanggo ngawasiowah-owahan lan evaluasi pembangunan sing bakal ditindakake ing perusahaan utawa proyek sampeyan.

"Ngatur bisnis sampeyan kanthi cara sing beda" nawakake sampeyan luwih saka mung latihan.
Diundang sampeyan supaya langsung ngetrapake apa sing wis sampeyan sinau kanggo miwiti pangembangan sing luwih adil lan luwih humanistik ing perusahaan sampeyan lan nduwe pengaruh positif ing masyarakat.

Sampeyan bakal entuk manfaat saka:

  • Katrampilan langsung ditrapake ing lingkungan sampeyan,
  • Personalisasi online lan peer learning
  • Pendekatan sing fleksibel lan terstruktur kanggo sinau online sing ngidini sampeyan ngrancang akuisisi katrampilan anyar miturut kahanan pribadi sampeyan, langkah demi langkah.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Bantuan finansial sing luar biasa kanggo rekrutmen magang kanggo panguwasa lokal