Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan kasengsem ing irigasi? Apa sampeyan pengin ngerti tantangane, teknike? Ing kursus iki, telung guru ngenalake sampeyan babagan konsep dhasar irigasi liwat video lan latihan. Biasane, wawancara karo aktor ing lapangan bakal ngidini konsep kasebut dilebokake ing kerangka praktis.

format

Kursus iki diatur ing 6 modul (siji saben minggu). Kuis lan kegiatan ngidini sampeyan nyoba kawruh.

prasyarat

Ce cours s’adresse à des étudiants de bachelier et de master intéressés par les sciences de l’environnement, mais aussi à des agriculteurs, des agents d’État et des consultants dans le domaine de la gestion des ressources en eau et irrigation. Nous commençons avec les bases, donc aucun prérequis n’est nécessaire pour suivre ce MOOC.

maca  Kepiye cara nggawe Pinterest dadi penghasilan pasif