Print Friendly, PDF & Email

Ing macem-macem dhaptar lagu sing ditampilake ing YouTube. Tansah miturut model sing padha. Video pambuka sing cekak babagan latihan lengkap ditawakake. Diikuti karo sawetara perangan dawa sing migunani kanggo awake dhewe. Nanging yen sampeyan milih luwih maju. Elinga yen Alphorm minangka pusat belajar jarak sing ngidini pendanaan liwat CPF. Iki tegese, sampeyan bisa ngakses kabeh katalog kanthi gratis sajrone setaun.

Sajrone latihan VBA Word 2016 iki, sampeyan bakal sinau cara nggawe makro nggunakake recorder makro, amarga sampeyan bakal bisa ndeleng dhasar pemrograman VBA kanthi struktur kode, variabel, prosedur lan fungsi. Sajrone latihan VBA Word 2016 iki, sampeyan bakal ngrancang fungsi khusus sing bakal ngirit wektu sing larang kanggo ngatur prosedur sing bola-bali ing Microsoft Word 2016. Sampeyan uga bakal bisa miwiti program otomatisasi kanthi nggunakake struktur keputusan, daur ulang, operator lan pemrograman obyek.


maca  Apa tujuan penilaian katrampilan ing konteks penylametan kerja?