Print Friendly, PDF & Email

Otentikasi rong faktor (2FA) dadi panggantos sing tambah populer kanggo metode otentikasi tradisional adhedhasar sandhi. Sanajan faktor kapindho iki bisa dadi pirang-pirang wujud, aliansi FIDO wis nggawe standar protokol U2F (Universal Second Factor) nggawa token khusus minangka faktor.

Artikel iki mbahas keamanan token kasebut babagan lingkungan panggunaane, watesan spesifikasi uga kahanan solusi sing diwenehake dening open source lan industri. A PoC ngleksanakake dandan keamanan, migunani ing konteks sensitif, rinci. Iki adhedhasar platform WooKey open source lan hardware mbukak sing nyedhiyakake pertahanan kanthi jero marang macem-macem model penyerang.

Info liyane babagan situs web SSTIC.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Rembugan gaji sampeyan