Print Friendly, PDF & Email

Ing taun 2020, luwih saka 500 wong enom wis magang ing kabeh level latihan - sawijining rekor. Ditingkatake dening panguwasa umum, formula iki narik akeh para nom-noman kanggo pendidikan sing luwih dhuwur. Alesan kenapa sukses? Multiple keuntungan kanggo perusahaan lan siswa: nyepetake pangembangan katrampilan lan pengalaman profesional pisanan sing disorot ing CV.

Ewu siswa lan traine sinau kerja saben taun, nganti taun 2025: iki minangka tujuan ambisi sing ditemtokake dening klompok CDC Habitat, sing rencana nggabungake menyang kabeh bisnis lan lokasi, amarga mobilisasi tim lan manajer HR sing kuat banget . "Komitmen sosial minangka bagean saka DNA kita, lan ing jaman krisis iki, penting kanggo kita nyumbang kanggo kepentingan umum, lan mulane kanggo kerja pemuda," ujare Marie-Michèle Cazenave, Wakil Direktur Umum sing tanggung jawab SDM kanggo donor utama Prancis.

Kaya siswa pasinaon kerja sing wis gabung karo rangking CDC Habitat, luwih saka 500 wong enom wis magang ing taun 000, kabeh level latihan digabungake. Cathetan! Kanggo Direktur Sumber Daya Manusia, pelatihan iki, nggabungake pengetahuan teoretis lan pengalaman praktis, nggampangake transmisi katrampilan lan integrasi jangka panjang para mudha sing "nggawa perspektif anyar kanggo praktik kita, cocog karo kode ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngiyatake teleworking: apa risiko nyata kanggo perusahaan?