Një sfidë për menaxherët e projektit

Menaxhimi i projektit është një aftësi thelbësore në botën e sotme profesionale. Pavarësisht nëse jeni një menaxher projekti me përvojë ose i ri në këtë fushë, zotërimi i mjeteve të duhura mund të bëjë një ndryshim të rëndësishëm në punën tuaj të përditshme. Këtu hyn trajnimi. "Menaxho projektet me Microsoft 365" ofruar nga LinkedIn Learning.

Microsoft 365: një aleat për projektet tuaja

Ky trajnim do t'ju pajisë me aftësitë për të menaxhuar projektet tuaja në mënyrë më efikase duke përdorur Microsoft 365. Ju do të mësoni se si të organizoni, planifikoni dhe zbatoni projekte dhe të gjurmoni me lehtësi përparimin. Do të mësoni se si të përdorni mjetet e Microsoft 365 për të bashkëpunuar në mënyrë më efektive me ekipin tuaj dhe për të siguruar suksesin e projekteve tuaja.

Trajnim cilësor nga Microsoft Philanthropies

Trajnimi “Menaxhimi i projekteve me Microsoft 365” është krijuar nga Microsoft Philanthropies, një garanci e cilësisë dhe ekspertizës. Duke zgjedhur këtë trajnim, ju siguroheni për përmbajtjen përkatëse dhe të përditësuar të krijuar nga ekspertë të fushës.

Përmirësoni aftësitë tuaja me një certifikatë

Në fund të trajnimit do të keni mundësinë të merrni një certifikatë arritjeje. Kjo certifikatë mund të ndahet në profilin tuaj në LinkedIn ose të shkarkohet si PDF. Ajo demonstron aftësitë tuaja të reja dhe mund të jetë një pasuri e vlefshme për karrierën tuaj.

LEXO  Themelet e menaxhimit të projektit: Skuadrat

Përmbajtja e trajnimit

Trajnimi përfshin disa module, duke përfshirë “Fillimi me listat”, “Përdorimi i Planifikuesit” dhe “Qëndroni të organizuar me Projektin”. Çdo modul është krijuar për t'ju ndihmuar të kuptoni dhe zotëroni një aspekt specifik të menaxhimit të projekteve me Microsoft 365.

Shfrytëzojeni mundësinë

Shkurtimisht, trajnimi "Menaxhimi i projekteve me Microsoft 365" është një mundësi për t'u shfrytëzuar për këdo që dëshiron të përmirësojë aftësitë e tyre të menaxhimit të projekteve. Mos e humbisni këtë mundësi për të rritur efikasitetin tuaj profesional dhe për t'u dalluar në fushën tuaj.