Nyitak Friendly, PDF & Email

dina ieu latihan bébas Abdi ngungkabkeun 5 téhnik sakti & sakedik kanyaho meunang Palanggan YouTube (tanpa ngarujuk & henteu kedah ngadamel buzz).

Naon anu bakal urang tingali dina latihan ieu:

  • La téhnik gangguan (anu kuring anggo dugi ka 1000 palanggan munggaran).
  • Kumaha a manajer komunitas masihan kuring ide pikeun meunang 40 palanggan dina hiji dinten...
  • Strategi "lalaki populér di SMA”(Sanaos sapertos kuring, anjeun henteu salah...)
  • Le téhnik infiltrator (atanapi kumaha maok pemirsa pesaing na).
  • komentar salancar berita & nganggo polemik ka ningkatkeun patalimarga...

Teras maca tulisan dina situs aslina →

maca  Kumaha carana nyiptakeun halaman candak