Nyitak Friendly, PDF & Email

Saatos artikel urang tentang kumaha carana nampilkeun ku email apologized ka batur sapagawean aDi dieu aya sababaraha tips pikeun ngahaturkeun ka pengawas a.

Ngahaturkeun ka pengawas a

Anjeun panginten kedah nyungkeun hapunten ka pengawas ku naon sababna: tingkah laku goréng, panundaan damel atanapi padamelan anu goréng, panundaan anu teras-terasan, jsb

Sapertos hapunten ka batur sapagawean, email kedahna sanés ngan ukur nyungkeun hapunten resmi, tapi ogé perasaan yén anjeun sadar yén anjeun salah. Anjeun teu kedah nyalahkeun boss anjeun sareng janten pait!

Sajaba ti éta, email ieu kudu boga jaminan yén anjeun bakal kabiasaan teu réitérerez nu earned anjeun ngabogaan ngahaturkeun paling tulus dimungkinkeun.

template email kana ngahaturkeun ka pengawas a

Ieu témplat email pikeun nyungkeun hapunten ka atasan anjeun dina bentuk anu parantos ditangtoskeun, contona dina kasus padamelan telat balik:

Sir / Madam,

Kuring hayang keur pesen pondok ieu ngahaturkeun keur reureuh laporan abdi, abdi tabled isuk ieu dina desktop Anjeun. Kuring ngantep sorangan dicokot ku waktu kuring dikelompokeun prioritas abdi lepat. Kuring tulus kuciwa kurangna mah profesionalisme dina proyék ieu sarta Kami sadar tina kasusah nu ieu mungkin geus ngabalukarkeun anjeun.

Kuring ngantebkeun yen Kami salawasna pisan getol dina digawé abdi. Misalna gap profésional moal lumangsung deui.

tulus,

[Tanda tangan]
maca  Kumaha leres ngabahas téks propésional?